Dossierbox

Al uw documenten delen en synchroniseren, net zo gemakkelijk als Dropbox, iCloud, Google Drive en Microsoft Skydrive, maar dan net zo veilig als telebankieren en de zekerheid dat uw documenten in Nederland staan opgeslagen.

In de praktijk

U wilt waar u ook bent beschikken over uw documenten, zodat u altijd en overal kunt werken. Door de komst van smartphones, tablets, laptops en de wens om overal te kunnen werken, gebruiken steeds meer werknemers consumentenoplossingen zoals Dropbox en Google Drive. Als gevolg daarvan belanden bedrijfsdocumenten in datacenters in het buitenland en is de controle van de gebruikers met toegang minimaal.

Daarom lanceert Eshgro nu de Dossierbox, hét zakelijke en veilige alternatief waarbij bedrijfsdocumenten veilig in een private cloud staan opgeslagen binnen Nederland. Al uw documenten realtime gesynchroniseerd op alle devices en gemakkelijk te delen met anderen, alles onder uw controle.

Eigenschappen / fact sheet

  • Authenticatie van clients middels public-private key cryptography en/of tokens
  • Werkt op praktische elke PC, mac, workstation en server
  • Mobiele toegang tot data via iPhone, Android, Windows Phone en Blackberry
  • Ondersteund Windows (32 & 64 Bit), MacOS en Linux

  Eshgro DossierBox
Secure
Dropbox Microsoft
Sky Drive
Apple iCloud GoogleDrive
Altijd alle bestanden realtime gesynchroniseerd
Gemakkelijk uw bestanden delen met anderen
Alle data staat in Nederland en valt binnen de Nederlandse wetgeving
Gemakkelijk te beheren door IT-afdeling
Gecertificeerd door onafhankelijke auditors en voorzien van ISAE3402 verklaring in Nederland
Toegang  
Windows
Mac
Web

DossierBox in de praktijk

Voor een accountant is niets belangrijk dan het vertrouwen van zijn klanten. Hij beschikt immers over zeer vertrouwelijke gegevens, waar hij namens deze klanten grip op dient te houden. Toch wil ook een accountant altijd en overal toegang tot deze documenten om een optimale service te verlenen. Dat betekent toegang vanuit kantoor, thuis of op locatie van de klant. Om deze documenten ook te kunnen delen met collega’s en gesynchroniseerd te houden op desktop, smartphone en tablet wordt in de praktijk te vaak gebruik gemaakt van consumentenoplossingen zoals Dropbox. Deze oplossingen zijn echter niet geschikt voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Onze klant, een accountant met meerdere vestigingen, kwam met de vraag hoe wij samen tot een veilige oplossing zouden kunnen komen, zodat hun professionals niet beperkt zouden worden in hun manier van werken. Eshgro is daarop een product gaan ontwikkelen dat net zo gemakkelijk werkt als bestaande oplossingen, maar wel voldoet aan de eisen die gesteld worden in het Nederlandse bedrijfsleven. Met de Dossierbox kunnen deze professionals veilig werken op de manier waarop zij het beste kunnen presteren, met de vereiste veiligheid én de zekerheid dat hun gegevens in Nederland staan opgeslagen.

Over Eshgro

In alles wat Eshgro doet, willen wij professionals en ondernemers helpen & inspireren beter te presteren. Daarbij kan IT niet langer worden gezien als product, maar als dienst. Voor veel IT-bedrijven is dat nieuw, bij Eshgro zit deze servicegedachte in ons DNA. Daarom ontwikkelen wij al sinds 2004 innovatieve cloud diensten die ontstaan door dialoog en co-creatie met onze klanten. Wij zorgen dat u kunt vertrouwen op uw IT-omgeving, zodat u zich kunt richten op datgene waar u en uw bedrijf goed in zijn.

Neem nu contact op met Eshgro voor een online demo van de DossierBox, waarin alle voordelen voor uw bedrijfsomgeving aan bod komen. Daarna kunnen wij een vrijblijvende sessie plannen om onze Business Benchmark™ met u door te nemen, welke bestaat uit business vragen waarmee u inzicht krijgt in uw huidige IT-situatie, de IT-situatie in uw branche en wat de oplossingen van Eshgro daarin voor u kunnen betekenen.

Hopelijk kunnen wij u snel ontmoeten om u en uw professionals te helpen & inspireren beter te presteren.

Meld u nu direct aan voor een vrijblijvende proefperiode!