Veel gestelde vragen

 Q. Wat is Dossierbox?

A. Dossierbox is een applicatie die het mogelijk maakt om al uw documenten te synchroniseren over meerdere devices. Het is ook mogelijk om uw documenten gemakkelijk te delen met anderen, zodat zij dezelfde documenten kunnen gebruiken. Het is tevens mogelijk om mensen alléén rechten te geven om documenten te bekijken, maar niet aan te passen. Zo kunt u altijd veilig informatie delen.

Q. Waarin verschilt Dossierbox van de bekende, publieke applicaties?

A. Dossierbox verschilt van bekende, gratis applicaties op drie verschillende punten:

  1. Veiligheid – Alle informatie staat veilig opgeslagen in het datacenter van Eshgro
  2. Gegevens in Nederland – In tegenstelling tot andere diensten, heeft u bij Eshgro de zekerheid dat uw gegevens in Nederland worden opgeslagen. Deze vallen dus onder de Nederlandse wetgeving.
  3. Beheer door uw IT-afdeling - In tegenstelling tot andere applicaties is Dossierbox volledig te beheren door de IT-afdeling. Zo kunnen zij bepalen wie er rechten hebben tot een bepaalde map en zien welke documenten gedeeld worden.

Q. Wat moet ik kopen om gebruik te kunnen maken van Dossierbox?

A. U koopt gebruikers in combinatie met opslagcapaciteit. Elke gebruiker kan Dossierbox installeren op maximaal 5 verschillende devices. De opslagcapaciteit wordt als groep gedeeld.

Voorbeeld: Een bedrijf heeft 10 medewerkers die bij elkaar zo’n 25 GB gebruiken. Het bedrijf koopt dan 10 gebruikers en een storagepack van 25 GB. Optioneel kan ook nog back-up van 30 dagen worden aangeschaft, voor het geval een gebruiker per ongeluk data wist.

Q. Op welke devices kan ik Dossierbox installeren en waar vind ik deze?

De applicatie is beschikbaar voor:

  • Windows*
  • Mac OS*
  • iOs (iPhone, iPad & iPod Touch)**
  • Android**
  • Alle andere devices via het web***

* De applicaties voor Windows en Mac OS kunt u downloaden op: https://dossierbox.eshgro.nl/Login

** De applicaties voor de mobiele devices kunt u downloaden in de Google Playstore of in de Apple Appstore. Voor Windows Phone is er geen aparte applicatie, voor toegang tot uw documenten zie hieronder.

*** Via het adres https://dossierbox.eshgro.nl kunt u vanaf elk (mobiel) device bij uw documenten. Dit kan via uw mobiele telefoon zijn, maar ook via de laptop van iemand anders.